Home » ◇ Meer Bribrox » Betalen

 

 

Je kunt bij Bribrox je bestelling  betalen met:

 

Ideal:

Met iDEAL betaal je ontzettend eenvoudig. De betaling wordt meteen na afronding overgeschreven en je bestelling zal dus direct verwerkt worden. Kies bij betaalopties voor iDEAL en kies de bank naar keuze.

IDEAL is enkel een mogelijkheid voor klanten met een Nederlandse bankrekening. 

 

Bancontact:

Veilig en makkelijk je bestelling afrekenen met Bancontact
Bancontact werkt alleen voor klanten met een Belgische bankrekening

 

Klarna achteraf betalen 

Je kunt als nederlandse klant kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Hierbij ontvang je eerst je bestelling, waarna je de factuur binnen 14 dagen dient te voldoen aan Klarna.

 

Wij werken samen met Klarna, om achteraf betaling mogelijk te maken. Als je kiest voor achteraf betaling, krijgt je een factuur van Klarna. Deze hoeft je dan niet rechtstreeks aan ons te betalen. 

 

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?  

Wanneer je kiest voor achteraf betaling in het bestelvenster, wordt gevraagd om een aantal van jouw gegevens. Aan de hand van deze gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om achteraf te betalen. 

Wanneer je achteraf betaling goedgekeurd wordt, ontvangt je je bestelde artikel(en) thuis en de Klarna-factuur via e-mail. Je hebt 14 dagen na bestelling de tijd om deze factuur te betalen.

 

Lukt het bestellen via de betaalmethode Klarna niet?

Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. In verband met jou privacy, communiceert Klarna de reden van de afwijzing niet met ons. 

Als je wilt weten waarom jouw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna via telefoonnummer 020 80 82 852.