Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren*, neem hiervoor contact met ons op via info@bribrox.com met opgave van reden en je ordernummer. Zonder voorgaande contact nemen wij geen retouren aan.

Je stuurt de artikelen op eigen kosten retour. Je krijgt van ons een retourlabel (postNL), de kosten van de verzendlabel wordt in mindering gebracht van het terug ontvangen bedrag. Je mag ook kiezen om je retour geheel zelf te verzorgen en daarbij krijg je zelf de keuze via welk pakketdienst je je retour naar ons verzendt, maar ten alle tijden moet je eerst contact opnemen via info@bribrox.com.

Nadat het artikel in goede orde door ons is ontvangen zal er binnen de wettelijke termijn van 14 dagen tot creditering van het artikel worden overgegaan.
Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Zorg dat je je retourzending met Track & Trace retour stuurt, maak je hier geen gebruik van dan is dit op eigen risico mocht het pakketje kwijtraken met de post.

Indien je je gehele bestelling retour stuurt krijg je de verzendkosten die je betaalde tijdens het plaatsen van je bestelling gecrediteerd.

Gepersonaliseerde artikelen of op maat gemaakte producten zoals bedrukte kleding, petten, mutsen ect.  kunnen niet retour gestuurd worden, ook valt kleding waarvan je de opdrukkleur kan bepalen hieronder. Deze worden speciaal voor jouw gemaakt.